طرز تهیه ی پاستا آلفردو

طرز تهیه ی پاستا آلفردو

طرز تهیه ی پاستا آلفردو

پاستا یک غذای بسیار خوشمزه ، دلچسب و پرطرفدار ایتالیایی است که انواع بسیار متنوعی دارد. این غذا به دلیل داشتن طعم خوب و خوش ذائقه اش ، به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود. در این مقاله قصد داریم پاستای چیکن آلفردو را به شما آموزش دهیم. پس اگر شما هم به این غذای جذاب علاقه دارید ؛ پیشنهاد می شود که تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.


مواد لازم

شیر 1 پیمانه
خامه 1 و نیم پیمانه
پنیر پارمزان 1 پیمانه
پاستا 300 گرم
قارچ 200 گرم
سینه مرغ 1 عدد
کره 1 عدد
سیر 2 حبه
پودر سیر ، نمک ، فلفل به مقدار لازم

10608902 804 min 300x225 - طرز تهیه ی پاستا آلفردو

مرحله اول

در ابتدا سیر را رنده کنید و آن را با نیمی از کره تفت دهید. بعد مرغ های مزه دار شده را با استفاده از سیر و نیمی از کره سرخ کنید.

مرحله دوم

در این مرحله ، قارچ ها را با استفاده از نیم دیگر کره تفت دهید و سرخ کنید.

مرحله سوم

در یک ظرف جدا ، شیر و خامه را با هم ترکیب کنید و خامه را به طور کامل ، در شیر حل کنید. اکنون می توانید پاستا را داخل آب جوش بریزید تا کمی نرم شود.

مرحله چهارم

در این مرحله ، ترکیب شیر و خامه را روی شعله قرار دهید تا کمی حرارت ببیند و بعد ، نمک ، فلفل و پودر سیر را به آن اضافه کنید. 

مرحله پنجم

اکنون می توانید پنیر پارمزان را به سس اضافه کنید تا کمی غلیظ شود.

مرحله ششم

وقتی سس آلفردوی شما کمی غلیظ شد ؛ می توانید مرغ و قارچ را به آن اضافه کنید.

مرحله هفتم

در مرحله ی آخر ، می توانید پاستا را به سس اضافه کنید و آن را کاملا به سس آغشته کنید. پاستای آلفردوی خوشمزه ی شما حاضر است.


برای تهیه ی محصولات و دریافت اطلاعات بیشتر می توانید به فروشگاه انصار کالا مراجعه کنید.

نگین رنجبر
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *